ANKET
Hangi Otobüs Firmasından Memnunsunuz
YAZARLAR
Prof. Dr. Nazife Güngör
Prof. Dr. Yaşar Akça
Yrd. Doç. Dr. Haluk Erdem
Serkan Çiftci
Bekir Seçil
PİYASALAR
DOLAR
1,5115
EURO
1,9265
IMKB
60.747
HAVA DURUMU
Ankara 11 / 27 °C
İstanbul 18 / 26 °C
İzmir 16 / 31 °C
Aydın 16 / 32 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suşehri'nde cıvıl cıvıl festival

Suşehri Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında
05 Temmuz 2010 / 19:44

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Kılıçkaya Baraj Göleti Türkmenler Köyü mevkisinde gerçekleştirilen su oyunları organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu.

Su oyunlarının startını veren Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Deniz sürat motoruna binerek Kılıçkaya Baraj Göleti'nde gezinti yaptı ve su oyunlarının başlangıcını yaptılar.

Su oyunlarında görevli animasyon ekipleri de aileleriyle Kılıçkaya Baraj Göleti yanına gelen çocukları botlara bindirerek baraj göleti üzerinde gezinti yapmalarını sağladı.

Su üzerinde yapılan gösteriler çerçevesinde hava ile şişirilen dev balonun içerisine giren vatandaşlar heyecanlı anlar yaşarken su sporları oyunlarının yapıldığı alanda vatandaşlar aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiler.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Yıllardır hayalini kurduğumuz Kılıçkaya Baraj Göleti üzerindeki su sporları etkinliğimizi Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalimizin ilkinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.

Şenliğimiz çerçevesinde su oyunlarına ilgi gösteren tüm halkımızın keyif alması bizlere ayrıca sevindirdi. Bundan böyle artık bu tür etkinlikleri şenlikler kapsamının dışını da çıkartıp daha geniş kapsamlı tekne turlarının da olacağı organizasyonları düzenleyeceğiz."dedi.

K.:İnternethaber.com/sivas/susehri

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR