ANKET
Sitemizi nasıl buldunuz ?
YAZARLAR
Prof. Dr. Nazife Güngör
Prof. Dr. Yaşar Akça
Yrd. Doç. Dr. Haluk Erdem
Serkan Çiftci
Bekir Seçil
PİYASALAR
DOLAR
1,5275
EURO
2,0985
IMKB
52.233
HAVA DURUMU
Ankara 5 / 13 °C
İstanbul 6 / 12 °C
İzmir 8 / 18 °C
Aydın 8 / 19 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suşehri Belediye Kademesinde Yenileniyor

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ambar Müdürlüğü'ne ait inşaat alanında incelemelerde bulundu.
17 Ocak 2010 / 12:41
Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ambar Müdürlüğü'ne ait inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri-Şerefiye Karayolu üzerinde Ambar Müdürlüğü'ne ait inşaat alanındaki çalışmalarını yerinde inceledi.

Suşehri Belediyesi'nde Ambar Müdürlüğü'nün şart olduğunu ve bu nedenle bu birimi kurduklarını belirten Başkan Sel, "Belediyemize ait ne malzeme var. Kimlere ne verilmiş belli değildi. Fakat Ambar Müdürlüğümüzün faaliyete geçmesi ile bu sorun ortadan kalkacaktır. Tüm malzemeler Ambar Müdürlüğü'ne teslim edilecek ve kullanılacak malzemeler yine müdürlüğümüz tarafından kişiye imza karşılığında verilecektir. Böylelikle belediyemize ait tüm malzemelerinde envanteri çıkmış olacaktır" dedi.

Ambar Müdürlüğü'ne tahsis edilecek binanın kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Sel, yaklaşık on beş gün içerisinde bu çalışmaların bitirileceğini söyledi.

Ambar Müdürlüğü'ne tahsis edilecek olan depoların büyük yapıldığını belirten Başkan Sel, "Belediyeye ait hiçbir malzeme dışarıda kalmayacak. Hepsi depoların içerisinde olacak ve çıkışları da buradan gerçekleşecek" dedi.

H.K.:http://www.haberfx.net/
Bu haber toplam 155 defa okunmuştur
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR