Yazılım ve Sistem Yönetimi: CM Bilişim
| DOLAR | ![]() |
|
| EURO | ![]() |
|
| IMKB | ![]() |
| Ankara | 10 / 20 °C |
| İstanbul | 15 / 22 °C |
| İzmir | 15 / 26 °C |
| Aydın | 13 / 25 °C |
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği bir ilke daha imza attı.
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği bir ilke daha imza attı.
Şebinkarahisarlılar yardımlaşma derneği 29 Mayıs Pazar günü düzenlemiş olduğu piknikte hemşerilerimiz örnek bir vatandaş olarak KIZILAY'A kan bağışı yapmak için kuyruk oluşturdular.
Çalışmalarında üst üste başarıya imza atan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği tarihinde bir ilke imza atarak pikniğe Kızılay çadırı kurdurdu.
Sabahın erken saatlerinde kurulan çadıra ilk olarak Dernek Başkanı Yücel KISA, Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Yılmaz KOÇ ve Ekrem ÇİFTÇİ kan verdi.
Diğer yandan kan bağışı için çadıra giden yüzlerce hemşerimizde bünyeleri kan vermeye uygun olmadığından dolayı kan veremediler.
EN ÇOK KAN BAĞIŞI YAPAN KÖY DUMAN KÖYÜ
Ülkemizde kan bağışı için her aileden ortalama bir kişinin kan bağış yaptığı görülmektedir, Duman Köyünden Yılmaz KOÇ, Murat KOÇ, Bekir KOÇ ve İmdat KOÇ Kardeşlerinde gönüllü olarak kan vermeleri ise takdir edilecek bir durum teşkil etmiştir.
Şebinkarahisarlıların kan bağışı için Kızılay yetkilileri 100 ünite kan bağışı yapıldığını, yapılan bağıştan memnun olduklarını, belirttiler ve Şebinkarahisarlılara örnek bir davranış gösterdikleri içinde teşekkür ettiler.
Resimler :











