Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım ve Sistem Yönetimi: CM Bilişim
Yazılım ve Sistem Yönetimi: CM Bilişim
| DOLAR | ![]() |
|
| EURO | ![]() |
|
| IMKB | ![]() |
| Ankara | -6 / 0 °C |
| İstanbul | 0 / 2 °C |
| İzmir | -3 / 3 °C |
| Aydın | -4 / 7 °C |
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü köy ve mahallelerde ki sandık görevlileriyle 24/08/2010 günü iftar yemeğinde bir araya geldi.
İftar sonrası Hayırda "HAYIR" vardı r kampanyası değerlendirildi. Sandık kurulu üyeleri görev ve sorumlulukları konusunda bilgilendirildi.
Toplantıda, ilçe yönetim kurulu nun Köy ve Mahalle sorunlarını yerinde tespit etme ve çözüm önerileri üretme konusundaki çalışmasının Referandum sonrası da devam etmesi konusunda katılımcılar ortak görüş beyan ettiler.
Toplantı sonunda bütün katılımcılar Referandumda neden HAYIR Oyu vereceği konusunda bölgelerinde halkı aydınlatmak üzere söz birliği ettiler.











